Despre noi

Viziunea noastra

TRICOUDESTEPT.RO exista pentru a oferi clientilor imbracaminte inscriptionata cu mesaje pe care atunci cand le citesti nu trebuie sa-ti fugaresti copiii de langa ecran. Inscriptionam mesaje destepte pe care se merita sa le porti pe tine fara sa te faci de rusine.

Cu siguranta e plin internetul de tricouri cu tot felul de mesaje. Ai vrut vreodata sa vezi ce tricouri vand unii si a trebuit sa iti alungi copiii de pe langa tine pana gasesti ce cauti? Atunci aici, la noi, e locul unde vei putea cauta un tricou cu mesaj inteligent, funny sau potrivit unei profesii. Vrem sa fim diferiti si de aceea nu promovam nici un fel de mesaj subliminale cu privire la sex sau care pun o categorie de oameni inaintea alteia. Cred ca e timpul sa facem curat. Chiar si in dulapul cu haine! Ia-ti un tricou destept. Spune-ne si altora! Multumim si cumparaturi placute ;)

Corporate

cms-img
CROSSMARK.RO este un magazin online proprietate a companiei DURARTE SRL cu sediul in Alba Iulia, str. Livezii nr.50, bl.72, ap.6,  inregistrata in Registrul Romertului cu nr. j01/118/2013