Legal

Mesajele afisate pe tricouri

Citatele si mesajele afisate pe tricourile expuse la vanzare sunt din categoria GRATUIT si fara drepturi de copyright. Multe dintre ele sunt din "intelepciunea populara" si desi incercam sa ne asiguram ca nu exista copyright asupra citatului, nu suntem siguri ca reusim intotdeauna. Daca vreun citat din cele expuse la vanzare iti apartine, te rugam completeaza la pagina contact o plangere si vom retrage produsul de la vanzare.

Drepturi de autor
 

SC DURARTE SRL respectă proprietatea intelectuală si vizitatorii site-ului trebuie să facă acelaşi lucru. Materiale presupuse ca fiind contrafacute pe site pot fi eliminate sau suspendate în conformitate cu aceşti Termeni. Dacă considerati că un anumit material de pe TRICOUDESTEPT.RO încalcă orice drept de autor pe care îl deţineţi sau controlaţi, vă rugăm să ne furnizaţi următoarele informaţii scrise necesare pentru a inlatura materialul de pe site:

  • Numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail şi semnătura fizică sau electronică a titularului dreptului de autor, sau cineva autorizat să acţioneze în / numele său;
  • O descriere a drepturilor de autor sau alta proprietate intelectuală despre care se presupune că au fost încălcate;
  • O descriere a cazurilor în care materialul se află pe Site
  • O declaraţie în scris că aveţi încredinţarea că materialul folosit nu este autorizat de către proprietarul dreptului de autor sau de deţinătorul dreptului de proprietate intelectuală, agentul său, sau de lege;
  • O declaraţie pe propria răspundere ca informatiile din notificarea D-voastra sunt corecte şi că sunteţi autor, deţineţi proprietate intelectuală sau autorizaţie să acţionaţi în numele proprietarului dreptului de autor.

SC DURARTE SRL poate fi contactat pentru notificări cu privire la încălcarea drepturilor de autor pe WWW.TRICOUDESTEPT.RO prin e-mail sau, după cum urmează:

durartero(at)gmail(punct)com

sau la adresa:

Str. Livezii nr.50, bl.72, ap.6, Alba Iulia, jud. Alba, Romania

tel. 0749010712

Culoarea tricoului afisat in pozele de pe site poate diferi de culoarea reala din cauza schemei de culori a ecranului tau.

Nu afisam mesaje cu aluzii sexuale, care instiga la ura sau de alta natura menite sa raneasca constiinta cuiva. In cazul in care vreun mesaj din cele afisate il consideri jignitor, te rugam sa ne contactezi si il vom retrage de pe site.

Nu executam tricouri cu mesaje personalizate, doar cele care deja sunt afisate pe site.